Tauro biedt flexibele en laagdrempelige kantooroplossingen op maat die veel voordelen opleveren voor met name de startende ondernemer. Er kan namelijk al kantoorruimte gehuurd worden vanaf 25 m2, waarbij de werkplek eenvoudig uitgebreid kan worden als de organisatie groeit. In 1995 opende Tauro zijn eerste kantorencentrum in Alphen a/d Rijn en in de jaren daarna kwamen er nog negen kantorencentra bij in respectievelijk Amsterdam, Haarlen, Heemstede, Den Haag, Delft en Rijswijk.
Alle kantorencentra kenmerken zich door hun uitstekende bereikbaarheid, representatieve ontvangstruime en speciale huurderservice. Zo faciliteert Tauro zaken als secretariële ondersteuning, postverzorging en fax- en telefoondiensten. Huurders betalen alleen voor datgene waarvan zij gebruikmaken waardoor onnodige investeringskosten bespaard blijven. In iedere vestiging zijn professionele vergader- en presentatieruimtes beschikbaar die per uur gehuurd kunnen worden. De diensten zijn voor alle huurders in ieder businesscentrum van Tauro toegankelijk; dus ook als een zakelijke bespreking in een ander Tauro kantorencentrum plaatsvindt dan de vestiging waarin een huurder kantoor houdt
 
Flexibiliteit staat bij Tauro centraal en dat heeft zowel betrekking op de te huren kantoorruimten als het huurcontract. Omdat de gebouwen door Korswagen ontwikkeld en beheerd worden, blijft de betrokkenheid met de panden groot; tegelijkertijd kunnen de kosten voor de huurder laag worden gehouden, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding oplevert.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over ontwikkelingen rondom Tauro Kantorencentrum? Vul uw e-mail adres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
E-mail adres: *
Velden met een * zijn verplicht

Nieuws


Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.