Onze organisatie

Met de vierde generatie in de personen van Bas en Claes Korswagen als directeuren-eigenaar aan het roer, is de continuïteit van het familiebedrijf gewaarborgd. Gegeven hun bouwkundige opleiding en grote passie voor vastgoed, weten de twee broers de kwaliteitskoers te blijven varen die ruim honderd jaar eerder door hun voorouders werd ingezet. Vanzelfsprekend vanuit hun eigen visie en gericht op de veranderingen in de markt. Een goed voorbeeld hiervan is de eerder genoemde Tauroformule, een uniek concept dat Bas en Claes Korswagen verder hebben ontwikkeld.

Bas en Claes worden in hun activiteiten ondersteund door een ervaren managementteam bestaande uit betrokken medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Bovendien wordt de onderneming gedragen door ruim dertig toegewijde medewerkers die breed inzetbaar zijn. Korswagen Groep is een dynamische en slagvaardige organisatie die flexibel kan inspringen op veranderingen in de markt.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over ontwikkelingen rondom Tauro Kantorencentrum? Vul uw e-mail adres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
E-mail adres: *
Velden met een * zijn verplicht

Nieuws


Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.