Ontwikkeling:

Gestimuleerd door het succes van Tauro, wordt veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van meer Tauro Kantorencentra. Het accent ligt daarbij vooral op het uitbreiden van het netwerk in de Randstad, zodat de synergie nog meer voordeel kan opleveren voor onze huurders. Daarnaast ontwikkelt Korswagen nog altijd voor de woningmarkt, vaak in combinatie met andere marktpartijen.

Vastgoed Beheer:

Omdat wij diverse eigen panden bezitten die toegespitst zijn op de verhuurformule van Tauro, beschikken wij over een professionele beheersorganisatie. Bij Vastgoed Beheer staan dienstverlening en servicegerichtheid vanzelfsprekend centraal. De vakbekwaamheid en zorg voor ons product is niet alleen heel prettig voor de gebruikers van onze panden, het levert natuurlijk ook een enorme bijdrage aan de continuïteit en duurzaamheid van de gebouwen.

Verhuur:

Door de toename van het onroerend goed bezit stijgt ook het aantal huurders waarvoor wij ons inzetten. Hoewel wij met meer dan 300 huurders in ons bestand een middelgrote speler in de markt zijn, willen wij ons vooral onderscheiden in kwaliteit, flexibiliteit en service. De verhuurmarkt is continu in beweging en dat vraagt om alert reageren en openstaan voor ontwikkelingen die zich in dit segment voordoen. Het Tauroconcept laat echter duidelijk zien dat onze organisatie hier goed op inspeelt en zich blijft ontwikkelen. Met Tauro hebben we inmiddels wel bewezen dat onroerend goed meer is dan alleen stenen. Het geeft aan dat het actualiseren van het marketingconcept dé basis is van goede verhuur en maximale rentabiliteit.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over ontwikkelingen rondom Tauro Kantorencentrum? Vul uw e-mail adres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
E-mail adres: *
Velden met een * zijn verplicht

Nieuws


Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.